Inschrijven

Op deze Aalsterse Zwemloop zijn verschillende afstanden voorzien, zie programma.

Inschrijven kan via het wedstrijdplatform van de Vlaamse Triatlonfederatie: klik hier.

De voorinschrijvingen voor lokale bewoners en gelicentieerden openen op 17 januari 2022. Vanaf 16 februari openen de inschrijvingen voor iedereen.

Naast het inschrijvingsgeld dient nog rekening te worden gehouden met de daglicenties voor niet-gelicentieerden en met de online verwerkingskosten.

Annuleren

In geval van medische problemen of in geval van overlijden van een naast familielid kan er tot 7 dagen voor het evenement geannuleerd worden met terugbetaling van het inschrijvingsgeld en de eventuele daglicentie. Dit kan via mail aan zwemloop@3pt-solidpharma.be met vermelding annulatie en met een geldig attest in bijlage. Let op: de online verwerkingskosten worden niet terugbetaald en terugbetaling van de daglicentie is onder voorbehoud van aanvaarding door de triatlonfederatie.

Indien er geen geldige reden is voor niet-deelname is er de mogelijkheid om je inschrijving door te schuiven naar de volgende editie. De deelnemer kan dit aanvragen door te mailen naar zwemloop@3pt-solidpharma.be tot 14 dagen voor het evenement. Let op: de online verwerkingskosten en de eventuele daglicentie zullen u bij de volgende editie opnieuw worden doorgerekend.